Sandra Božić novi predsednik Dinama

Komentari(0) | Autor:Marko 17. децембар 2016. Poslednja izmena: 17. децембар 2016.
Održana je izborna Skupština našeg atletskog kluba, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

U petak, 16. decembra 2016. godine, u velikoj sali Sportskog saveza Pančevo, održana je izborna Skupština atletskog kluba ‘'Dinamo''. Posle uvodnog izlaganja dosadašnjeg predsednika Zorana Božanića, izveštaja o radu i rezultatima kluba u protekloj godini, pristupilo se izglasavanju novog rukovodstva. Jednoglasnom odlukom 22 prisutna delegata (od mogućih 31), za novu predsednicu kluba izabrana je Sandra Božić. Nekadašnja atletičarka našeg kluba u mlađim kategorijama, po zanimanju je diplomirani politikolog za međunarodne poslove a trenutno obavlja funkciju direktorke JKP ''Grejanje'' iz Pančeva.

U prvom obraćanju članovima kluba, Sandra je izjavila:

-Iako mi predsedavanje nije strano, zbog prirode posla koji obavljam, ipak moram reći da sada zaista imam tremu. Želim da upoznam klub i šta me očekuje, a prema ovim ljudima koje poznajem i zbog kojih sam i prihvatila funkciju osećam veliku odgovornost. Ulazim u sve čistim srcem i želim da pomognem klubu. Verujem da svako želi više, i da napravimo nešto dobro. Klub ostvaruje odlične rezultate, u prvih 10 smo u državi, ali uslovi na stadionu su zaista katastrofalni. Strateški prioritet biće nova atletska staza, i podizanje kluba na još viši nivo.

Izglasane su i neke promene u statutu, uvedena je funkcija klupskog direktora marketinga, a broj članova Upravnog odbora je smanjen sa 9 na 5. Novo rukovodstvo kluba:

Predsednik: Sandra Božić

Članovi UO: Zoran Božanić, Milovan Milovanović, Milan Šušnjar, Dajana Tončić

Sekretar kluba: Marko Milovanović

Direktor marketinga: Goran Mihajlov

Nadzorni odbor: Jovan Opačić, Sreta Brkić, Dejan Tasić.

XS
SM
MD
LG